Quan viatgem fora del nostre país, una de les preocupacions recurrents que tenim els viatgers és la cobertura de salut que tindrem al país de destí

Si el nostre destí es troba dins el territori de la Unió Europea, tenim la possibilitat d'obtenir la targeta sanitària europea, un document amb vigència temporal que permet al seu posseïdor tenir els mateixos drets sanitaris que qualsevol resident del país que visita. Això no significa que la targeta sanitària et garanteixi la gratuïtat del servei de salut del país en concret, ja que si al país existeix el copagament per l'ús dels serveis mèdics, el viatger amb targeta sanitària europea haurà d'acatar aquest determinat copagament. 
 

El que ens proporciona la targeta sanitària europea és la tranquil·litat de viatjar amb cobertura mèdica per gairebé tot Europa, però hauràs d'estar molt atent i assegurar-te, abans d'emprendre el viatge, que el país on vas es troba dins la Unió Europea i permet l'ús de la targeta esmentada. 
 

En cas que decideixis visitar un país que no pertany a la Unió Europea i on no podràs fer ús de la targeta sanitària europea, la solució per evitar qualsevol ensurt en forma de factura elevada després d'una atenció mèdica és la contractació d'una assegurança mèdica
 

L'atenció sanitària fora d'Europa

En molts països, l'assistència sanitària és totalment privada i té un cost molt elevat, per la qual cosa és indispensable viatjar amb una assegurança mèdica que ens permeti estar coberts en cas de qualsevol contratemps mèdic.  

Un exemple dels elevats costos mèdics que hi ha en països estrangers pot ser el trasllat d'un pacient en llitera i amb la companyia d'un facultatiu mèdic des dels Estats Units fins a Espanya, que pot tenir un cost pròxim als 20.000 euros. 
 

Un aspecte important que cal tenir en compte a l'hora d'organitzar la nostra cobertura sanitària a l'estranger és si visitarem un sol país o si les nostres destinacions seran diverses. En aquest segon cas, hem d'assegurar-nos que l'assegurança mèdica que contractem té les mateixes cobertures en els diferents països que visitarem.

Algunes assegurances ofereixen unes cobertures en uns països i d'altres diferents en uns altres, per la qual cosa és molt important que dediquis un temps a assegurar-te quin tipus de cobertures t'ofereix l'assegurança mèdica a cada país que visitaràs. 
 

Finalment, també cal que tinguis en compte quin tipus d'activitats faràs al país de destí, atès que en alguns casos, com els esports de risc, determinades expedicions a llocs de difícil accés, etc., l'assegurança mèdica t'obligarà a contractar una cobertura específica. 

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera