Vacances amb assegurança de salut

Quan marxem de vacances, ens acostumem a preocupar de tenir tot el que necessitem per gaudir d'uns dies de descans sota el sol, però tenim la salut coberta en cas d'algun incident?
 

Els dies anteriors a començar les vacances, el nerviosisme creix per tenir-ho tot perfecte per marxar i desconnectar. Acostumem a repassar que ho tinguem tot a la maleta, que la documentació dels vols i de l'allotjament estigui correcta, que tinguem les indicacions de com arribar a les principals destinacions, etc.

Moltes vegades deixem de banda un element important que pot evitar problemes futurs durant les vacances: la contractació d'una assegurança de salut. Amb aquest document estarem coberts davant de qualsevol possible contratemps que afecti la nostra salut o la dels nostres acompanyants. 
 

Gaudir de les vacances amb una assegurança de salut no és qüestió de ser una persona que pensi sempre en el pitjor ni, com altres persones podrien pensar, d'atreure la mala sort. Simplement, és una qüestió de ser una persona que s'avança davant possibles contratemps futurs. 
 

Vacances amb una assegurança de salut. Quina necessito?

No és el mateix marxar de vacances a una ciutat europea, en què es dedicarà el 90% del temps al turisme, entenent aquest turisme com anar a visitar els principals monuments i llocs que es destaquen a la guia de viatge, que anar-se de safari per l'Àfrica o fer algun esport de risc en un lloc recòndit del planeta.
 

Per al primer dels viatges que acabem de citar com a exemple, el del viatge per Europa, només necessitarem una assegurança de salut que ens cobreixi les principals malalties que podem patir durant l'estada fora del nostre país. A més, en els casos en què la destinació és un dels països que conformen la Unió Europea, podem gaudir d'una cobertura sanitària completa amb la targeta sanitària europea, que ens ofereix les mateixes cobertures sanitàries que qualsevol resident en aquest país. 
 

En canvi, si la nostra destinació és un país llunyà i la nostra principal activitat serà la de la pràctica d'activitats de risc, l'assegurança de salut per a vacances que necessitarem haurà de tenir unes cobertures específiques per a les possibles lesions derivades d'aquesta pràctica de risc. 

Sigui quin sigui el motiu de les vacances, el que no has d'oblidar mai és que han de ser unes vacances amb assegurança de salut. 

Calcula la teva assegurança mèdica

Accedeix a la nostra calculadora per comparar les diferents assegurances de quadre mèdic, les seves modalitats i les seves cobertures i tria la que millor s'adapti a les teves necessitats i forma de vida.

El teu codi postal ha de tenir cinc dígits
Emplena el teu telèfon. Recorda que ha de constar de 9 xifres. Per exemple, "123 456 789"
Eliminar assegurat Afegir assegurat
Accepta perquè et remetem informació sobre productes del Grup DKV Seguros (fins i tot per via electrònica). Consulta política de privadesa
Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77

aplicació Quiero cuidarme Más

Baixa la nostra app Quiero cuidarme Más!

 

  • Videoconsultes amb especialistes i xat mèdic les 24 h

  • Demana cita amb múltiples centres mèdics sense haver de trucar per telèfon o anar-hi presencialment.

  • Rep, emmagatzema i comparteix els teus documents de salut.

  • Totes les teves receptes electròniques sense haver d'anar a la consulta.

  • Petició de proves analítiques a la teva carpeta de salut.

  • Tingues cura de la teva ment amb el servei de psicologia en línia i eines per gestionar les teves emocions.

  • Coach de salut per deixar de fumar, perdre pes o controlar l'embaràs, entre d'altres.

Gestions per telèfon
Metge DKV les 24 h

Assessorament mèdic telefònic

Videoconsultes i xat amb especialistes
Videoconsultes i xat amb especialistes

A través de l'app Quiero cuidarme Más, siguis on siguis

Cobertura dental
Cobertura dental

Totes les nostres assegurances de salut inclouen servei dental sense cost addicional

Quadre mèdic
Quadre mèdic ampli

Més de 40.000 professionals mèdics i 1.000 centres sanitaris sense llistes d'espera

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV