Preguntes freqüents sobre l'assegurança de decessos

Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances de decessos

Què és una assegurança de decessos?

L'assegurança de decessos garanteix la prestació del servei funerari en ocórrer la defunció de la persona assegurada, així com la gestió de tots els tràmits necessaris davant una defunció: administratius i legals, trasllats a qualsevol part del territori nacional i repatriacions internacionals.

A més, l'assegurança de decessos inclou una àmplia gamma de garanties assistencials i cobertures complementàries que en completen el sentit assistencial i familiar.

Si moro a l'estranger, l'assegurança de decessos cobreix el meu trasllat? Repatriació per a estrangers.

Si ets estranger i resideixes a Espanya, amb DKV Protección Familiar tens inclòs el servei de repatriació al teu país d'origen, viatge d'anada i tornada d'un acompanyant i altres avantatges importants. Som els únics que el garantim sense sobrecost a la pòlissa de decessos!

Tinc assistència mèdica a l'estranger?

Sabies que amb la teva pòlissa de decessos DKV estàs cobert també quan viatges a l'estranger amb fins a 18.000 euros per a despeses mèdiques en cas d'urgència? Amb el límit marquem la diferència.

En què consisteix la cobertura d'hospitalització d'una assegurança de decessos?

És un subsidi o renda diària per cada dia que l'assegurat roman ingressat en un centre hospitalari. A DKV, la cobertura s'estén a un límit de 365 dies d'internament.

A més, dins d'aquesta garantia s'inclou una prestació per part i una prestació addicional per inclusió del nounat a la pòlissa familiar.

S'hi apliquen carències?

En la cobertura de decessos, algunes companyies apliquen terminis de carència d'entre 20 dies i 90 dies des de la data de contractació.

A DKV no apliquem carències. Els drets són immediats, però abans de la contractació, com és habitual en el mercat, els assegurats han de respondre un petit qüestionari de salut, que ens permetrà descartar la contractació dels riscos no assegurables (per exemple, malalts de càncer o altres malalties greus).

En la cobertura d'hospitalització s'aplica una carència de 3 mesos (llevat d'accident) i de 8 mesos per part.

Per a la resta de garanties, els drets d'utilització són immediats.

Estic assegurat tota la vida amb una pòlissa de decessos?

Totes les nostres pòlisses de decessos tenen caràcter vitalici, així que, una vegada contractada, estarà en vigor durant tota la vida dels assegurats, llevat que el prenedor sol·liciti la baixa o deixi de pagar l'assegurança.

Com puc donar de baixa una assegurança de decessos?

Com qualsevol altra assegurança, sol·licitant l'anul·lació de la pòlissa a la companyia, de manera fefaent, un mes abans del venciment de l'anualitat. 

Quina funerària prestarà el servei contractat?

Tenim una àmplia xarxa concertada de prestadors de serveis funeraris a l'àmbit nacional; perquè no t'hagis de preocupar de la gestió i prestació del servei contractat. Veure aquí

Què passa si, després d'una defunció, la família no utilitza els serveis de DKV?

Encara que l'objecte de la pòlissa és la prestació del servei, si, per qualsevol circumstància, la família opta per fer el servei per compte propi, la companyia està obligada a pagar el capital assegurat als hereus legals.

Fins a quina edat es pot contractar l'assegurança de decessos? 

A DKV, en assegurances de prima periòdica, es pot contractar l'assegurança de decessos fins als 70 anys, o fins als 75 si és client de DKV d'altres rams o es tracta d'una pòlissa familiar amb assegurats de menys de 70 anys.

En modalitat de prima única no hi ha límit d'edat, però només es pot contractar a partir dels 70 anys. 

Puc contractar l'assegurança en línia?

Ràpid i senzill! Contracta Assegurança de decessos DKV de manera 100% en línia a través de la nostra pàgina web, en només 5 minuts:

1.    Calcula el teu preu sense compromís.
2. Emplena les teves dades personals i les de les persones que vulguis assegurar.
3. Confirma les teves dades: revisa que tot és correcte.
4. Fes el pagament.
5. T'indicarem el número d'assegurança i t'enviarem un correu electrònic de confirmació perquè puguis gaudir de tots els avantatges que t'ofereix l'assegurança de decessos DKV Protección Familiar des del primer dia.
6. A més, posem a la teva disposició un servei d'atenció a la contractació en línia. Truca al telèfon gratuït 876 140 054, i atendrem qualsevol consulta.

Resol tots els teus dubtes sobre les assegurances de decessos  

T'oferim la informació necessària per a la contractació de la teva assegurança de decessos amb un llenguatge clar i transparent.

Preguntes freqüents - cobertures

Assegurança de decessos

El assegurança de decessos és una assegurança de prestació de serveis, és a dir, el que cobreix principalment és l'organització, la gestió i l'execució del servei funerari en produir-se la defunció de qualsevol persona assegurada, així com el cost d'aquesta prestació.  

Preguntes freqüents - per què

Per què contractar una assegurança de decessos?

Per moltes raons, algunes com el cost econòmic d'un servei, sempre més alt si es contracta de manera particular, o per a la tranquil·litat de la teva família i per no carregar amb la responsabilitat de la contractació d'un servei funerari quan tu moris, en un moment emocionalment complicat.

Preguntes freqüents - diners

Quant costa una assegurança de decessos?

A l'hora de calcular el cost de la teva assegurança de decessos, els factors de risc que determinen la prima de l'assegurança són bàsicament dos: l'import del capital assegurat i l'edat de la persona.

DKV Protección Familiar

Busques una assegurança de decessos amb les millors cobertures i serveis?

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77 Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV