Quins beneficis obtens amb el copagament? 

Una assegurança mèdica amb copagament és aquella en què els clients paguen una quota fixa per la seva assegurança, ja sigui de manera mensual o anual, i un import variable, que depèn de les vegades que hagi utilitzat l'assegurança durant el mes.
 

Senzillament: l'import anual de l'assegurança és més econòmic. Si visites amb poca periodicitat el metge, el desemborsament final serà molt inferior al de l'assegurança mèdica sense copagaments. Encara que el més habitual és que els copagaments oscil·lin entre 1 i 20 euros.
 

Ben administrat, el copagament beneficia tothom: l'assegurat sa pot estalviar força i estadísticament es fomenta un ús responsable i lògic dels serveis mèdics, amb la qual cosa s'evita que el sistema se saturi i que hi hagi llistes d'espera, com passa amb la sanitat pública.
 

Tingues en compte que la qualitat de les cobertures i els metges són les mateixes de les quals es beneficien els assegurats sense copagament.
 

Així mateix, valora bé si penses que hauràs d'anar al metge molt sovint, amb el resultat que el pagament final acabi sent molt més elevat que el de la modalitat sense copagament. O si deixaràs d'anar-hi quan el necessitis per por a gastar massa. 

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV