Preguntes freqüents sobre l'assegurança de salut de quadre mèdic

Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances de salut

Com puc canviar-me a DKV des d'una altra asseguradora?

Si tens una assegurança de salut amb una altra companyia i vols canviar-te a DKV, has de saber que eliminarem els períodes de carència de la pòlissa que contractis, sempre que la teva pòlissa actual de salut tingui les mateixes cobertures (o superiors) que la que contractaràs amb nosaltres. Si en té menys, t'eliminarem les carències en les cobertures que siguin semblants, però les mantindrem en les noves cobertures de la pòlissa contractada.

En el cas dels períodes de carència per part, no s'eliminaran.

A més, haurà d'haver-hi continuïtat entre la teva assegurança actual i la nova pòlissa, que no hagin passat 60 dies des de la baixa amb la companyia anterior.

Com puc fraccionar el pagament de la meva assegurança?

El pagament de l'assegurança es pot fer de manera mensual, trimestral, semestral o anual. A més, et beneficiaràs de descomptes per fraccionament. Els descomptes per a la modalitat individual són:

 • 2,8% trimestral

 • 4,6% semestral

 • 7% anual

Aquests descomptes són per a modalitat individual.

La meva assegurança de salut em cobreix fora d'Espanya?

Amb la teva assegurança d'assistència sanitària DKV Integral, DKV Profesional, DKV Modular o l'assegurança mixta de reemborsament DKV Residentes, tindràs inclosa la cobertura d'assistència mundial en viatge, que, en cas d'urgència, garanteix la prestació de l'assistència mèdica a l'estranger. Més informació

Què inclou l'assistència en viatge?

Amb la teva assegurança de quadre mèdic de DKV tindràs inclosa la cobertura d'assistència mundial en viatge, que, en cas d'urgència, garanteix la prestació de l'assistència mèdica a l'estranger. Més informació

Quan doni a llum, el meu fill estarà cobert?

Sí, garantim el niu o la incubadora per al nounat durant el seu internament hospitalari, fins a un màxim de 28 dies.

Les vacunes per a nens estan incloses?

Amb la teva assegurança mèdica completa, està inclosa l'administració de les vacunes del programa de vacunació infantil obligatori a Espanya, als centres acreditats de vacunació concertats. El medicament serà a càrrec de l'assegurat, llevat de quan el facilitin gratuïtament les direccions provincials de Salut Pública o organisme equivalent de la comunitat autònoma.

Com puc sol·licitar una autorització mèdica?

Autoritzacions de proves diagnòstiques. Es poden sol·licitar pels canals següents:

 1. Correu electrònic a autorizaciones@dkvseguros.es

 2. WhatsApp

 3. Àrea de client

 4. Telèfon 976 506 000

 5. A les nostres oficines (no sé si interessa posar aquest canal)

Autoritzacions d'ingressos hospitalaris. Només es poden sol·licitar pels canals següents:

 1. Correu electrònic a autorizaciones@dkvseguros.es

 2. WhatsApp

 3. areadecliente.dkvseguros.com


A més, per sol·licitar una autorització per a ingressos hospitalaris, cal enviar la documentació següent:

 1. Prescripció d'un facultatiu del quadre mèdic de DKV

 2. Informe signat pel metge responsable en què es detalli la clínica, la data i el motiu de l'ingrés o intervenció quirúrgica.

On puc consultar les clíniques concertades?

Quan contractes una assegurança de salut, el quadre mèdic és el que més valores; tenir a prop els centres per fer les visites i poder anar a un especialista mèdic quan ho necessitis.

A DKV tenim més de 51.000 professionals i 1.000 centres de salut concertats a tot Espanya. Evita les llistes d'espera i els llargs tràmits amb la Seguretat Social. T'oferim la professionalitat de l'assistència sanitària més còmoda i ràpida, i triant el que necessites en cada moment.

Pots consultar tots els metges i centres inclosos a medicos.dkv.es

Quan ja siguis assegurat, també podràs fer-ho des de l'app Quiero cuidarme Más, que, a més de proporcionar-te solucions per cuidar la teva salut des de qualsevol lloc, et permet accedir fàcilment al quadre mèdic.

Puc anar a un metge que no estigui dins el quadre de DKV?

Si has contractat una assegurança de quadre, només podràs anar a l'ampli quadre mèdic de DKV, format per més de 51.000 professionals mèdics i 1.000 centres.

Però, si contractes DKV Integral, en modalitat individual, a més, tindràs cobertures de reemborsament que et poden interessar:
 

 • Reembossament de les despeses d'assistència mèdica a l'estranger per a malalties greus.

 • Mòdul opcional de ginecologia, obstetrícia i pediatria. Permet a l'assegurada accedir a la consulta d'un ginecòleg, obstetre o pediatre a qualsevol lloc d'Espanya i del món, sempre que no estiguin inclosos a la Red DKV de Servicios Sanitarios concertada de DKV, i reemborsar-se un percentatge de les despeses d'assistència sanitària que tingui, tenint en compte el període de carència i els límits màxims de reemborsament, parcials (per acte terapèutic, atenció al nounat) i totals (per assegurat i any natural, o part proporcional), establerts en la taula de cobertures i límits annexa a les condicions particulars.

Què vol dir hospitalització o assistència mèdica hospitalària?

L'assistència hospitalària o hospitalització és la que es presta en un centre hospitalari en règim d'internament durant un mínim de 24 hores, per al tractament mèdic o quirúrgic de l'assegurat

a la teva manera

Busques una assegurança de salut de quadre mèdic amb les millors cobertures i serveis?

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77 Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV