Preguntes freqüents sobre l'assegurança de salut de quadre mèdic

Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances de salut

Si tens més de 70 anys i vols contractar una assegurança de salut, has de parar atenció a l'edat màxima de contractació que ofereix cada companyia. Algunes asseguradores marquen l'edat màxima de contractació als 65 o 70 anys.

En algun cas pots trobar pòlisses que no tinguin edat màxima de contractació, per la qual cosa és important que revisis les opcions disponibles. Para atenció també a l'edat a partir de la qual la companyia pot no renovar-te la pòlissa de salut. Informa't amb deteniment abans de decidir-te, ja que hi ha asseguradores que es comprometen a no cancel·lar el contracte a partir d'un període determinat de vigència.

A DKV, oferim l'edat de contractació més alta del mercat: fins als 75 anys en l'assegurança de modalitat individual.

Tot i que també tenim productes de salut sense edat màxima, com ara DKV Famedic Plus, una assegurança de salut econòmica i amb cobertures bàsiques pensada per a tothom, perquè no té restriccions ni límits d'edat.

Sí, per anar a les sessions de fisioteràpia, abans hauràs de visitar un especialista en traumatologia, neurologia, reumatologia o metge rehabilitador, que són els qui poden prescriure les sessions.

En general, les companyies asseguradores posen un límit de sessions màxim per assegurat i any. A DKV tenim un dels límits més amplis del mercat. Més informació

Si contractes l'assegurança quan ja estàs embarassada, tens la possibilitat de tenir cobert el seguiment i el part d'aquesta gestació, exclusivament a través del quadre mèdic, mitjançant el pagament d'una sobreprima en rebut únic.
 
Aquesta sobreprima per a l'embaràs i el part es xifra en:
 
- Les Balears i Illes Canàries 3.500 euros.
- Resta d'Espanya: 3.000 euros.
 
Si el que vols és una sobreprima només per a seguiment de l'embaràs (el part no quedaria cobert, però sí el test genètic de cribratge prenatal): 800 euros (Península i Illes).
 
Nota: a DKV Modular i DKV Profesional, caldrà fer la contractació completa dels tres mòduls, i, en productes de reemborsament, es cobrirà només en mitjans propis.

En cada renovació del contracte d'assegurança, a 31 de desembre, la companyia podrà modificar l'import anual de l'assegurança (prima) i el cost per acte mèdic d'acord amb els càlculs tecnicoactuarials fets. Més informació

Amb la teva assegurança DKV es pot sol·licitar un servei a domicili quan, per l'estat del malalt, el desplaçament a una consulta o centre hospitalari és mèdicament desaconsellable. Més informació

Entenem com a unitat familiar a tots els membres de la família que siguin convivents. És a dir, els que viuen en el mateix domicili, i que volen ser beneficiaris de l'assegurança.

El preu varia en funció de la modalitat, l'edat i el lloc de residència. A més, es poden establir diversos preus segons la modalitat de la pòlissa. En el cas de DKV Integral:

  • Integral Complet: des de 22 EUR

  • Integral Classic: des de 43 EUR

  • Integral Élite: des de 48 EUR

El càlcul es fa en funció de l'edat de l'assegurat. Pots calcular el preu de la teva assegurança mèdica a través de la nostra calculadora.

La denominada data d'efecte de l'assegurança, que marca el moment en què comencen a estar vigents les garanties cobertes a la pòlissa, coincideix amb la data d'emissió de la pòlissa, encara que hi ha la possibilitat que el client triï una data amb posterioritat a l'emissió. 

Una preexistència és una condició de la salut (per exemple, embaràs o gestació), alteració o trastorn orgànic que existeix abans del moment de la contractació o alta a l'assegurança, independentment que hi hagi un diagnòstic mèdic, i està exclosa de les cobertures.

Però, en algunes ocasions, sí que es pot pagar una sobreprima, una quantitat addicional o prima complementària que s'abona per la cobertura d'un risc exclòs de les condicions generals.

Les proves diagnòstiques complexes, els trasllats en ambulància, les pròtesis i els implants quirúrgics, les sessions de psicoteràpia, les revisions o els programes preventius, els tractaments mèdics o quirúrgics i també els ingressos hospitalaris.

Si tens algun dubte sobre els actes diagnòstics i terapèutics que no requereixen autorització prèvia de DKV, pots consultar el web de DKV Seguros o el quadre mèdic de l’any actual de la Red DKV de Servicios Sanitarios que li correspongui, capítol 2 ("Consells d'utilització").

 

 > Pàgina anterior / Pàgina següent >

a la teva manera

Busques una assegurança de salut de quadre mèdic amb les millors cobertures i serveis?

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77 Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV