Preguntes freqüents sobre l'assegurança de salut de quadre mèdic

Resolem els dubtes més freqüents sobre les assegurances de salut

Fins a quina edat puc contractar una assegurança de salut?

Si tens més de 70 anys i vols contractar una assegurança de salut, has de parar atenció a l'edat màxima de contractació que ofereix cada companyia. Algunes asseguradores marquen l'edat màxima de contractació als 65 o 70 anys.

En algun cas pots trobar pòlisses que no tinguin edat màxima de contractació, per la qual cosa és important que revisis les opcions disponibles. Para atenció també a l'edat a partir de la qual la companyia pot no renovar-te la pòlissa de salut. Informa't amb deteniment abans de decidir-te, ja que hi ha asseguradores que es comprometen a no cancel·lar el contracte a partir d'un període determinat de vigència.

A DKV, oferim l'edat de contractació més alta del mercat: fins als 75 anys en l'assegurança de modalitat individual.

Tot i que també tenim productes de salut sense edat màxima, com ara DKV Famedic Plus, una assegurança de salut econòmica i amb cobertures bàsiques pensada per a tothom, perquè no té restriccions ni límits d'edat.

Fisioteràpia, cal anar a l'especialista primer?

Sí, per anar a les sessions de fisioteràpia, abans hauràs de visitar un especialista en traumatologia, neurologia, reumatologia o metge rehabilitador, que són els qui poden prescriure les sessions.

Com funcionen les sessions de psicologia?

En general, les companyies asseguradores posen un límit de sessions màxim per assegurat i any. A DKV tenim un dels límits més amplis del mercat. Més informació

Quina sobreprima hi ha si contracto l'assegurança ja embarassada?

Si contractes l'assegurança quan ja estàs embarassada, tens la possibilitat de tenir cobert el seguiment i el part d'aquesta gestació, exclusivament a través del quadre mèdic, mitjançant el pagament d'una sobreprima en rebut únic.
 
Aquesta sobreprima per a l'embaràs i el part es xifra en:
 
- Les Balears i Illes Canàries 3.500 euros.
- Resta d'Espanya: 3.000 euros.
 
Si el que vols és una sobreprima només per a seguiment de l'embaràs (el part no quedaria cobert, però sí el test genètic de cribratge prenatal): 800 euros (Península i Illes).
 
Nota: a DKV Modular i DKV Profesional, caldrà fer la contractació completa dels tres mòduls, i, en productes de reemborsament, es cobrirà només en mitjans propis.

Quant i com puja l'assegurança cada any?

En cada renovació del contracte d'assegurança, a 31 de desembre, la companyia podrà modificar l'import anual de l'assegurança (prima) i el cost per acte mèdic d'acord amb els càlculs tecnicoactuarials fets. Més informació

Com sol·licitar el servei de medicina general o pediatria a domicili?

Amb la teva assegurança DKV es pot sol·licitar un servei a domicili quan, per l'estat del malalt, el desplaçament a una consulta o centre hospitalari és mèdicament desaconsellable. Més informació

Què es considera unitat familiar en una assegurança mèdica?

Entenem com a unitat familiar a tots els membres de la família que siguin convivents. És a dir, els que viuen en el mateix domicili, i que volen ser beneficiaris de l'assegurança.

De què depèn el preu de la meva assegurança de salut?

El preu varia en funció de la modalitat, l'edat i el lloc de residència. A més, es poden establir diversos preus segons la modalitat de la pòlissa. En el cas de DKV Integral:

  • Integral Complet: des de 22 EUR

  • Integral Classic: des de 43 EUR

  • Integral Élite: des de 48 EUR

Quines dades necessito per calcular la meva assegurança de salut?

El càlcul es fa en funció de l'edat de l'assegurat. Pots calcular el preu de la teva assegurança mèdica a través de la nostra calculadora.

Quan comença a tenir validesa la meva pòlissa?

La denominada data d'efecte de l'assegurança, que marca el moment en què comencen a estar vigents les garanties cobertes a la pòlissa, coincideix amb la data d'emissió de la pòlissa, encara que hi ha la possibilitat que el client triï una data amb posterioritat a l'emissió. 

Puc contractar una assegurança de salut si pateixo una malaltia?

Una preexistència és una condició de la salut (per exemple, embaràs o gestació), alteració o trastorn orgànic que existeix abans del moment de la contractació o alta a l'assegurança, independentment que hi hagi un diagnòstic mèdic, i està exclosa de les cobertures.

Però, en algunes ocasions, sí que es pot pagar una sobreprima, una quantitat addicional o prima complementària que s'abona per la cobertura d'un risc exclòs de les condicions generals.

Quines proves mèdiques necessiten autorització i quines no?

Les proves diagnòstiques complexes, els trasllats en ambulància, les pròtesis i els implants quirúrgics, les sessions de psicoteràpia, les revisions o els programes preventius, els tractaments mèdics o quirúrgics i també els ingressos hospitalaris.

Si tens algun dubte sobre els actes diagnòstics i terapèutics que no requereixen autorització prèvia de DKV, pots consultar el web de DKV Seguros o el quadre mèdic de l’any actual de la Red DKV de Servicios Sanitarios que li correspongui, capítol 2 ("Consells d'utilització").

 

a la teva manera

Busques una assegurança de salut de quadre mèdic amb les millors cobertures i serveis?

Truca’ns sense compromís al 876 14 70 77 Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV