Assegurança de subsidi DKV Renta

Davant una baixa laboral, compta amb el suport de la teva assegurança de renda, amb una prestació econòmica per malaltia i accident, així com en el cas de part.

 • Indemnització diària per incapacitat temporal.

 • Indemnització per hospitalització, intervenció quirúrgica i part.

 • Rep els diners durant els dies següents a rebre el comunicat d'alta

 • Orientació mèdica i serveis de salut addicionals.

 • Des de 3 EUR/mes

Nota informativa
+ 80.000

Clients satisfets amb l'assegurança de renda

Clients satisfets
+ 20

En cas que la baixa sigui conseqüència d’un part o una adopció, disposes de 20 vegades la quantitat contractada.

Contractació
100 dies

Tenim els barems més amplis del mercat: 100 dies en cas d'infart i entre 10 i 40 dies per un esquinç de turmell.

Videoconsultes i xat amb especialistes
24 h

Com a asseguradora de salut, tindràs servei d'orientació mèdica telefònica 24 h i segona opinió mèdica.

Contractació telefònica

Contracta la teva assegurança de subsidi

Truca'ns GRATIS sense compromís al 974 887 002 perquè un expert t'informi i t'ajudi en el procés, o emplena el formulari següent per rebre tota la informació i el preu de l'assegurança de baixa laboral.

Tots els detalls sobre DKV Renta

Coneix les cobertures i els serveis que inclou la teva assegurança de baixa laboral

Cobertures i serveis

L’assegurança DKV Renta t’ofereix una indemnització diària en cas de baixa laboral per malaltia i/o accident, ocorregut tant en el desenvolupament de la professió com en la vida privada.

 

Cobertures bàsiques

 • Indemnització diària davant d’incapacitat temporal i/o accident

  Estar malalt o patir un accident no suposarà una minva econòmica, podràs seguir amb el teu ritme de vida habitual i fer front a les despeses del teu negoci.

 • Prestació econòmica per part

  Tant si la teva baixa mèdica és per part com si et trobes en un procés d’adopció, rebràs fins a 20 vegades la indemnització contractada a la teva assegurança de renda.

 • Indemnització en cas d’hospitalització per malaltia i/o accident

  Per cada dia que passis hospitalitzat, rebràs una compensació econòmica des de les primeres 24 hores fins a 365 dies.

 • Cobertura en cas de baixa per COVID-19

  Si has donat positiu en una prova per COVID-19, estaràs cobert durant tota la baixa en funció de la complicació i l’assistència mèdica requerida.

Cobertures opcionals

 • Intervenció quirúrgica

  Rep una compensació econòmica en funció del tipus d’intervenció.

 • Invalidesa absoluta i permanent

  Si una malaltia o accident cobert per la pòlissa t’ocasiona una invalidesa absoluta i permanent, et garantim el pagament del capital contractat.

 • Assistència mèdica per accident

  Tindràs cobertes les despeses mèdiques que puguis necessitar per un accident.

Serveis addicionals

 

 • Línia mèdica telefònica

  Un metge telefònic disponible les 24 h, línia mèdica pediàtrica 24 h per atendre la salut dels teus fills en qualsevol moment. La millor gamma de línies especialitzades del mercat: línia mèdica de l'embaràs, de la dona, nutricional i d'obesitat infantil, entre d'altres.

 • Segona opinió mèdica

  Tingues la seguretat de rebre el millor tractament possible amb una segona opinió mèdica en cas de malaltia greu.

 • Serveis de salut afegits

  Accediràs a un catàleg de serveis de salut i benestar al millor preu: audiòfons, cirurgia de la miopia i la presbícia, cirurgia estètica, reproducció assistida, estudi biomecànic de la marxa, òptiques i ortopèdia, parafarmàcia, etc.

Períodes de carència

És el temps que ha de passar des de la data d’efecte de l’assegurança perquè entrin en vigor les garanties de la pòlissa.
Totes les prestacions es poden utilitzar des del primer dia, llevat de:
 

 • Malaltia, hospitalització i intervenció quirúrgica: 2 mesos

 • Invalidesa absoluta i permanent: 3 mesos

 • Embaràs, abortament, part i puerperi: 8 mesos

En el cas de l’assegurança DKV Renta, quan la baixa sigui conseqüència d’un accident no s’aplicarà cap mena de carència.

Modalitat en la indemnització

T’adaptem l’assegurança; per tant, podràs triar l’import diari que vols rebre durant els dies que necessitis per recuperar-te al 100%.  

A més, pots escollir a partir de quin dia vols rebre els diners. Què tal des del primer?

Informació sobre l’assegurança DKV Renta

Baixa la documentació de l’assegurança de renda

Qualsevol assegurança ha de començar amb un compromís

Condicions de contractació

Edat de contractació
Flexibilitat en la contractació

L’assegurança de renda la poden contractar persones d’entre 16 i 64 anys d’edat.

Descarrega la documentació
Al teu costat més enllà de la jubilació

Llevat de la garantia d’invalidesa absoluta i permanent, que s’acaba quan l’assegurat faci 65 anys, l’assegurança de renda finalitza als 70 anys.

Condicions d'ús
Som transparents

El contracte d’assegurança es renova automàticament cada any. T'informarem de les novetats a la teva pòlissa amb antelació suficient al venciment perquè prenguis una decisió.

Contractació
Pensem en les teves necessitats

Pagament de la indemnització corresponent al capital contractat pel nombre total de dies de baixa laboral per patologia que determini el barem.

Preguntes freqüents

Resolem els dubtes sobre les nostres assegurances de baixa laboral

Què és l'assegurança de baixa laboral?

És una assegurança que et garanteix una prestació econòmica. S'aplica en cas que pateixis una incapacitat laboral temporal que t'impedeixi fer la teva feina habitual. Això pot ser provocat per una malaltia o un accident. La prestació varia segons el capital que hagis assegurat.

Què s'assegura dins una pòlissa de baixa laboral?

 • L'assegurança de renda assegura la incapacitat temporal. Cobreix la pèrdua de rendes del treballador produïda per malaltia o accident

 • Hospitalització. Per cada dia que estiguis hospitalitzat, rebràs una compensació econòmica des de les primeres 24 hores fins als 365 dies

 • Intervenció jurídica. DKV Seguros garanteix a l'assegurat el pagament d'una prestació econòmica única. L'import es calcula aplicant al capital assegurat per a la cobertura d'intervenció quirúrgica reflectit en les condicions particulars

 • Invalidesa absoluta i permanent. S'entén per invalidesa absoluta i permanent la situació física irreversible provocada per una malaltia o accident

 • Assistència mèdica per accident. Sempre que derivin d'un accident cobert per la pòlissa.

Quant dura l'assegurança de baixa laboral?

La durada del contracte establert en la pòlissa és anual prorrogable, però el pagament de les primes es pot fraccionar, amb un petit recàrrec, de manera mensual, trimestral o semestral.

Què passa si canvia la seva situació laboral o la seva activitat professional després de contractar-la?

Ens ha de comunicar, com més aviat millor, el canvi de la seva situació per poder calcular novament la prima de la seva assegurança d'acord amb la nova activitat, cosa que pot representar un increment o una disminució del preu, segons el grau de risc que comporti aquesta activitat. D'aquesta manera evitarem qualsevol mena de problema o de confusió en la tramitació del sinistre.

Quan comença i finalitza la cobertura?

 1. El contracte, un cop signat i pagat el primer rebut, començarà i finalitzarà en la data indicada en les condicions particulars, i es renovarà cada any, llevat que una de les dues parts (contractant o companyia) expressi el contrari.

 2. Així mateix, el contracte finalitzarà: · Al final de l'any en què l'assegurat faci 70 anys.

 3. Quan l'estat de l'assegurat passi a ser d'invalidesa o d'incapacitat permanent per a l'exercici de la seva professió, sol·liciti un reconeixement d'aquest estat o percebi una pensió, prestació o indemnització per aquesta causa.

 4. Quan l'assegurat passi a la situació de jubilació o de desocupació (o situació assimilada), o deixi de fer qualsevol activitat professional o laboral.

Hi ha un límit màxim d'edat per a les cobertures de l'assegurança?

El límit màxim són els 70 anys, llevat del cas de la cobertura d'invalidesa absoluta i permanent, que és als 65 anys.

Què són els riscos exclosos?

Són les malalties, els accidents, les circumstàncies, les alteracions, les activitats, etc. que no queden coberts en la pòlissa i que, per tant, no donen dret a prestació. Els riscos exclosos són els pactats en el moment de signar la pòlissa i es detallen en el contracte, ressaltats en negreta.

Per exemple:

 • Les patologies de qualsevol mena d'origen que ja existien en el moment de la contractació de l'assegurança.

 • «Cobertures addicionals»

 • L'embaràs, avortament i puerperi.

 • Les malalties o lesions ocasionades o ocorregudes en estat d'embriaguesa, alcoholisme, toxicomania, consum de drogues o estupefaents sense prescripció mèdica.

Quin és el període de baixa màxim garantit?

Pot triar diverses possibilitats. En les condicions particulars es concreten tant les cobertures contractades com el període màxim garantit.

Em cobreix la baixa per embaràs i/o part?

Encara que el part no es considera cap malaltia, les mares que faci més de vuit mesos que estan assegurades rebran una prestació per aquest motiu. Cal tenir contractada alguna de les garanties següents: incapacitat temporal diària, incapacitat temporal baremada, hospitalització o intervenció quirúrgica, amb l'abast i les condicions de cadascuna d'aquestes.

Quant de temps transcorre entre que comunico la meva baixa i comença el cobrament de la indemnització?

Un cop s'hagin presentat la declaració de sinistre, el comunicat de baixa i la resta de la documentació sol·licitada, i una vegada DKV Seguros hagi acreditat el dret a la prestació i n'hagi comprovat l'abast definitiu, es procedirà a tramitar-la en un termini inferior a dues setmanes. En el cas d'incapacitat temporal prolongada (superior a quaranta dies), pot sol·licitar la bestreta de la prestació per incapacitat temporal diària que correspongui al període de baixa que hagi quedat suficientment acreditat.

Una vegada coberta l’assistència en cas de baixa laboral

Assegurances de salut complementàries que et poden interessar

DKV Profesional

Assegurança mèdica per a autònoms

DKV Profesional

Combina en una única assegurança totes les cobertures que necessitis, de salut, renda, accidents o decessos. I si a més ets autònom, tindràs a l’assegurança de salut un descompte addicional del 5% per sempre.

DKV Famedic Profesional

Assegurança de salut familiar

DKV Famedic Profesional

Una assegurança que permet al professional tenir cura de la seva salut i de la salut de la seva família sense descuidar el negoci.

Assegurança de baixa laboral

Assegurança de baixa laboral

DKV Renta Baremado

Assegurança de subsidi per a autònoms amb indemnització en començar la baixa amb la qual percebre la indemnització segons un barem amb la màxima rapidesa.

Volem millorar el que ens envolta! Amb les nostres quatre causes.

Ets dels nostres?

Davant l'obesitat infantil

Accions que lluiten per baixar les xifres de sobrepès en nens i nenes.

Pel planeta

Tenim el segell Cero CO2 d'ECODES. El nostre planeta ens necessita i treballem per protegir-lo i recuperar-lo.

Per la salut de la dona

Ja no volem ser mares, sinó MalesMares, per això llancem #LaHoraDeCuidarse

Per la inclusió

Treballem des de la Fundació DKV Integralia per la integració social i laboral de totes les persones.

Ets client DKV

Truca'ns al

900 810 072

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

900 810 073

No ets client DKV

La teva assegurança des de 3 EUR/mes