Alimentació i obesitat infantil: causes, conseqüències i solucions

Llegir-ne més

La plataforma de continguts ‘Where is the limit?’ -WITL- ha organitzat, juntament amb DKV, el tercer i últim tour de les xerrades WITL Talks by DKV 2020. En aquest cas, ateses les circumstàncies del moment, el format serà íntegrament digital. Malgrat això, l'objectiu de les xerrades continua sent el mateix: posar de manifest una problemàtica social des d'una visió inspiradora seguint els valors de sacrifici, treball en equip, superació, salut, esportivitat i motivació.

Coneix els quatre ponents d'aquesta xerrada:

  • LARA ROGUEZ. «La meva passió és la meva professió». Guardonada com a Xef de l'Any 2020, en el seu afany per millorar els nostres hàbits alimentaris i pensant que el millor és una bona base i menjar bé des de petits, ens parlarà de com afegir aliments a les receptes de manera més fàcil perquè els nostres fills s'alimentin millor.

  • MIGUEL GONZÁLEZ. «Ultraman que va superar l'obesitat». En Miguel té una història de superació increïble per explicar. A la seva xerrada, ens explicarà com va aconseguir passar d'obès a ultraman, amb l'objectiu de motivar molts nens i pares i ensenyar-los que no hi ha res impossible.

  • DAVID BLANCO. «Frenem l'obesitat infantil amb més hores d'educació física». Professor d'Educació Física, defensa que hauríem de donar a aquesta assignatura la importància que té per al desenvolupament integral de l'infant i la prevenció del sedentarisme i l'obesitat infantil. Què seríem capaços d'aconseguir amb 5 hores d'educació física setmanals?

  • DÉBORA TORRENTE. «Com més sana és la relació amb tu mateix/a, més sana és la relació amb el teu menjar». Terapeuta nutricional i fundadora d'UNODEOCHO, parlarà sobre com la relació que tenim amb el menjar afecta molts altres àmbits de la salut. Ajuda els seus pacients a prendre consciència que cadascun de nosaltres és únic i la nostra forma d'alimentar-nos, per tant, ha de ser única.

La participació és gratuïta, però per poder connectar-se en directe a aquestes WITL Talks by DKV és necessari registrar-s'hi prèviament a través del formulari.

Ocultar

Lara Roguez, David Blanco, Débora Torrente i Miguel González seran els ponents de la propera xerrada virtual de WITL Talks by DKV.

WITL-obesidad-infantil-500x300.jpg
- | 00.00 h
Virtual
Hora de la sala:
20.00