Torre DKV

Un gran museu en un edifici corporatiu

 

Amb la seva filosofia d'incorporar la creativitat com a valor fonamental, la Torre DKV té obres d'art a totes les seves plantes.

 

 

A les zones d'ús comú i zones de treball s'exhibeixen importants escultures, fotografia, pintures i videoart. Peces d'artistes com Ángel Marcos, Bleda i Rosa, José Guerrero, Castro Pietro, Jorge Yeregui, Dionís González, entre altres.

Cada planta de l'edifici té una zona d'exposició on va alternant el fons d'art de DKV i tots els despatxos tenen algun detall d'art.

La planta carrer es presenta com un fantàstic espai obert i diàfan, amb una obra suspesa del sostre del madrileny Daniel Canogar de la seva col·lecció Crossroad, 2012.

La planta dedicada a les sales de formació i presidència acull, entre d'altres, l'obra de l'aragonès Gervasio Sánchez i el seu projecte fotogràfic "Vidas Minadas", amb què col·labora des de fa anys DKV Seguros i que vol sensibilitzar la població a través de les imatges de víctimes de les mines antipersona en conflictes armats de tot el món.

Aquest espai inclou peces importants per a la companyia, com el cartell Trust o l'obra de Silvestre Pejac.