Arteria DKV

DKV Arteria

Volem fomentar la creativitat i millorar la salut de les persones a través de l'art. Perquè un país sense cultura no és un país sa

Som activistes per l'art!

450
go

Diverses experiències ens mostren els grans beneficis que l'art i la creativitat poden tenir sobre el nostre benestar. Per això, DKV Seguros ha decidit unir aquests dos conceptes a través d'un programa d'accions destinades a millorar la salut de les persones mitjançant l'art.

Col·lecció DKV

Una manera d'expressar el que a tots ens ocupa i tractar els diferents temes de manera contemporània, propositiva, lliure, creativa i, sobretot, conscienciada. 

Exposicions

DKV concep la seva col·lecció com un patrimoni cultural al servei del benestar de la societat
Exposició Una historia de arte reciente
#000000

Una historia de arte reciente (1960-2020)

Un exercici narratiu peculiar: s'atreveix amb l'ahir mateix i amb l'avui, i ho fa amb les obres d'artistes i al mateix lloc en què es van acumulant els testimonis de la història i de la història de l'art: al museu. 

A Conca   A Palma

Gris
Creadores de conciencia
#000000

Creadores de conciencia

Una exposició fotogràfica itinerant amb motiu del XX aniversari de les accions de responsabilitat social de DKV. Aborda temàtiques com ara el canvi climàtic, les malalties, la salut, la discapacitat o els col·lectius socialment marginats.

Veure'n més

Gris
Beques
El nostre suport a artistes espanyols emergents

Beques i residències artístiques

Amb el seu programa de beques i premis, DKV Seguros fa efectiu aquest compromís i contribueix a la formació, la producció d'obra i l'accés als circuits d'exhibició i comercialització de les persones creadors més prometedores.

Activistes per l'art

El projecte artístic de DKV va néixer amb convicció activista per lluitar per una salut millor i humanitzar els espais hospitalaris per millorar l'experiència de les persones en l'entorn sanitari.
Boa Mistura
#000000

Boa Mistura

Coneix la col·laboració amb Boa Mistura i els seus murals a l'Hospital Maternoinfantil Vall d'Hebron i a l'àrea de pediatria del Gregorio Marañón.

Blanco
A lo caos
#000000

A lo caos

Una col·laboració en què DKV volia donar visibilitat als col·lectius d'artistes amb diversitat funcional per posar-los al mateix nivell que artistes reconeguts i treballant braç a braç amb aquests.

Blanco
Me planto ante la obesidad infantil
#000000

Rosalía Banet

«Me planto ante la obesidad infantil», un grup escultòric format per 9 figures de nens i nenes, 3 amb obesitat i 3 amb sobrepès, per conscienciar que 1 de cada 3 infants del nostre país pateix aquesta malaltia.

Miquel Wert
#000000

Miquel Wert

Coneix «El triunfo de lo cotidiano» amb què DKV ha volgut celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. 

Torre DKV
Torre dkv, Un gran museu

Tot l'edifici és un gran museu en què cada planta té una zona d'exposició rotatòria del fons d'art DKV i tots els despatxos tenen algun detall d'art.

Veure'n més

Sala f
f/dkv Centre de fotografia amb causa

Ubicada a la Torre DKV a Saragossa, pretén ser un centre de referència de projectes fotogràfics vinculats a les causes per les quals treballa la companyia.

Veure'n més

Segell empresa i cultura