Observatori sobre els plàstics

Sostenibilitat ambiental

La nostra responsabilitat és conservar els recursos naturals i protegir els ecosistemes globals per donar suport a la salut i el benestar, avui i en el futur.

Plàstics fora!

450
go
Los primeros seguros sostenibles del mercado
Ecofuneral
#000000

dkv Ecofuneral

La primera pòlissa de decessos orientada a minimitzar l'empremta ecològica a través de 9 principis establerts per la Fundació Terra, utilitzant una visió avantguardista, tant en el concepte de funeral com en la utilització de noves tecnologies i materials.

Ecohogar
#000000

DKV EcoHogar

El primer seguro de hogar ecológico, con el que podrás proteger tu vivienda y cuidar la salud de tu familia y del planeta. Con coberturas y servicios ecológicos en reparaciones, donde utilizamos pintura sin tóxicos para no perjudicar la calidad del aire interior de tu vivienda.

Política mediambiental

Som Zero CO2

DKV manté una constant preocupació pel creixement sostenible mitjançant la integració de criteris ambientals, d'estalvi i eficiència energètica, socials i de gestió ètica en la seva actuació.

ESTRATÈGIA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC 2030

Planeta Salut

Salut planetària
#000000
Natura saludable

Salut ambiental

Salut planetària
#000000

Publicacions

Observatorios Salud y Medioambiente
Observatoris

Unas publicaciones en colaboración con ECODES para informar, sensibilizar y crear un espacio de reflexión para mover a la acción. 

Veure'n més

Blog 360º
Blog 360º

Articles amb les últimes tendències en innovació social, medi ambient i responsabilitat social.

Anar al blog