Salut digital

NOTÍCIES

SALUT DIGITAL

450
go

DKV Innolab de salut digital entra com CATalyzer en el programa Bridgehead d'EIT

Llegir-ne més

DKV va presentar a principis del 2020 el DKV Innolab de salut digital. Situat al Barcelona Health Hub, al recinte modernista de Sant Pau, el nou espai és un centre creat per generar coneixement pràctic, investigant i analitzant tendències emergents, i fent-ne partícips els usuaris, els professionals, les associacions i les empreses d'àrees diverses, amb l'objectiu de crear solucions amb els socis adequats.

Ara aquest centre està d'enhorabona, perquè entra com a CATalyzer al programa Bridgehead d'EIT. Dins les oportunitats ofertes als socis d'EIT Health hi ha el programa d'acceleració d'empreses emergents Bridgehead. Aquest programa està enfocat a preparar el terreny per a l'expansió internacional i l'arribada a nous mercats d'empreses emergents sanitàries prometedores i madures, i a ajudar-les a aconseguir resultats comercials tangibles en mercats europeus i mundials.

EIT Health proporciona un finançament a les empreses emergents destinades a l'expansió i la internacionalització. Amb aquest finançament, les empreses emergents podran contractar serveis d'una sèrie d'incubadores, acceleradores i clústers que han estat prèviament acreditats per EIT Health com a CATalyzers, en demostrar tenir experiència i potencial per a la creació, l'acceleració i l'ampliació d'empreses d'atenció mèdica innovadores.

DKV, a través de l'Innolab de salut digital, es va presentar com a candidat a CATalyzer i, després d'un procés de selecció en què es va identificar ràpidament el potencial de la companyia per entrar en el programa, el 22 de gener l'equip d'Innolab va rebre l'aprovació final d'EIT per ser CATalyzer del programa europeu Bridgehead.

Com a CATalyzer, DKV Innolab donarà suport a les empreses al mercat espanyol i oferirà suport i assistència en el desenvolupament comercial i en la definició de les estratègies d'entrada a aquest mercat proporcionant el nostre ecosistema de socis i públic objectius. En concret, a través de les instal·lacions de DKV Innolab dins el Barcelona Health Hub i de l'ecosistema de salut digital de DKV, s'oferiran els serveis següents a les empreses emergents:

  • Serveis personalitzats d'internacionalització per a l'aterratge de les empreses emergents en el mercat espanyol.

  • Introducció i assessorament sobre models de reemborsament locals i sistemes regulatoris.

  • Desenvolupament comercial.

  • Espais físics in-situ i accés a l'ecosistema.

  • Assessorament en el desenvolupament de producte ajustat al mercat.

La prestació d'aquests serveis a empreses emergents serà remunerada a través dels mecanismes establerts pel programa Bridgehead.

Aquesta fita suposa un reconeixement per a DKV en l'àmbit europeu pels serveis d'acceleració i entrada al mercat que, des de l'Innolab de salut digital, oferim a empreses emergents. Així mateix, ens permetrà estar al dia de noves tendències i d'innovacions del mercat i establir col·laboracions amb altres CATalyzers del programa, i tindrem la possibilitat de captar innovacions per oferir valor als serveis que s'ofereixen als clients de DKV. Per a més informació sobre el programa, https://eithealth.eu/bridgehead/

L'àmbit d'experiència del DKV Innolab de salut digital és la salut positiva intel·ligent que cerca contribuir a la sostenibilitat del sistema sanitari. Es tracta del primer espai del món dedicat exclusivament a desenvolupar la salut positiva intel·ligent.

L'objectiu principal és que l'Innolab esdevingui un referent en aquest tipus de salut mitjançant un model d'innovació conduïda per la utilitat que transformi el coneixement disponible en valor sostenible, sempre a través de les noves tecnologies.

A Espanya, DKV està implantat en tot el territori nacional amb una àmplia xarxa d'oficines d'assegurances de salut (https://cat.dkvseguros.com/seguros-medicos-particulares/) i consultoris, on treballen gairebé 2.000 treballadors que donen servei a prop de 2 milions de clients.

Ocultar