DKV Protección Familiar

Assegurança de decessos, DKV Protección Familiar

 

L'assegurança de decessos que acompanya la teva família en qualsevol moment, amb un dels millors serveis funeraris, suport psicològic i repatriació al país d'origen.

 

Des d'1,8 EUR/mes

 

go

Tots els avantatges de la teva assegurança de decessos

Per què triar DKV Protección Familiar

Clients satisfets

+ 700.000 clients confien en la nostra assegurança de decessos

Quadre mèdic

+ de 800 famílies ateses a l'any per assistència psicològica

activistes de la salut

Ens comprometem a plantar un arbre en memòria dels nostres assegurats morts.

Condicions i compromís

+ de 1.000 consultes anuals d'assessorament jurídic

Contractació telefònica

Calcula i contracta ara la teva assegurança de decessos

Truca’ns sense compromís al 974 880 111  Perquè un expert t’informi i t’ajudi en el procés.

Tots els detalls sobre DKV Protección Familiar

No només us oferim el suport que la teva família necessita en aquests moments difícils. L'assegurança de decessos és molt més!

Cobertures i serveis

Posem a la teva disposició un dels millors serveis funeraris del mercat. A més, pots aprofitar des del primer dia importants serveis o cobertures que altres companyies no ofereixen i són de gran ajuda.

Una assegurança de decessos és molt més que la cobertura de despeses funeràries. DKV Protección Familiar t'ofereix suport psicològic i assistència jurídica, repatriació a la teva ciutat o país d'origen sense pagar més a la teva quota, servei de planificació del funeral, testament en línia, esborrament d'empremta digital i assistència sanitària a l'estranger.

 

Cobertures incloses

 • Prestació del servei funerari

  Posem a la teva disposició un dels millors serveis funeraris del mercat, personalitzat als teus costums i voluntats.

 • Trasllat a qualsevol cementiri del país

  Ens ocuparem del condicionament i del trasllat del fèretre a qualsevol localitat espanyola.

 • Repatriació al teu país d'origen

  Si la major part de la teva família és al teu país d'origen, ens ocuparem de la repatriació del cos, i cobrirem el viatge d'anada i tornada d'un acompanyant L'única asseguradora que l'incloem sense sobrecost a la pòlissa de decessos!

 • Capital regulador

  Per cobrir possibles sobrecostos entre el servei contractat i el finalment prestat. Opcions: 5% - 10% - 15% i 20% del capital de prestació de servei.

 • Assistència telefònica i jurídica

  Tot comença amb una simple trucada a qualsevol hora del dia. Un gestor professional anirà on sigui la teva família i l'acompanyarà durant tot el procés amb un servei totalment personalitzat. A més, la teva família tindrà assessorament telefònic per fer qualsevol consulta.

 • Suport psicològic

  Després d'un moment com aquest, el primer és intentar superar la pèrdua de l'ésser estimat. Per això, els teus disposaran d'assistència psicològica durant i després del procés.

 • Assistència mèdica mundial

  Sabies que amb la teva pòlissa de decessos DKV estàs cobert també quan viatges a l'estranger amb fins a 18.000 euros per a despeses mèdiques en cas d'urgència?

 • Esborrament de la petjada digital

  Ens encarreguem de la gestió final de la vida digital amb l'esborrament de contingut en xarxes socials, arxius al núvol, correus electrònics.

 • Testament en línia

  Amb DKV podràs redactar el teu testament en qualsevol moment i lloc amb l'eina Testament en línia. A més, davant qualsevol dubte, t'assessorarà un advocat expert. Compta amb una modificació anual gratuïta!

 • Servei de planificació del funeral

  Som la primera asseguradora que t'assessora per definir el comiat que millor et representi: fèretre, discursos, flors, tipus de cerimònia, enterrament o incineració, persones a les quals avisar, donació d'òrgans, testament, etc. d'una manera segura, privada i accessible per modificar totes les vegades que vulguis. A més, facilitaràs la presa de decisions als teus parents en un moment d'alta emotivitat.

Serveis opcionals

 • Prestació per a despeses excepcionals.

  Ajuda econòmica per a despeses imprevistes derivades del sepeli.

 • Cobertura en accidents

  Davant de qualsevol tipus d'accident que tingui com a conseqüència una defunció o una invalidesa permanent, us oferirem un pagament d'entre 1.000 euros i 60.000 euros.

 • Assistència mundial complementària

  Trasllat del mort des de qualsevol punt de l'estranger a qualsevol cementiri ubicat a Espanya, independentment del temps d'estada a l'estranger.

 • Hospitalització

  Fins a 60 euros diaris en cas d'hospitalització per qualsevol causa.

 • Serveis de salut i benestar - Paquet Serviplus

  47 tractaments bucodentals gratuïts i d'altres a preus inferiors als del mercat a través del DKV Club Salud y Bienestar. A més, tindràs accés a consultes amb especialistes mèdics a preus especials: pediatria, ginecologia, oftalmologia, dermatologia, cardiologia, endocrinologia i... molt més!

  Inclou, a més, per al titular i els seus beneficiaris, REGAL d'una neteja bucodental al dentista que ells escullin del quadre mèdic de DKV. GRATIS! Vàlid per al primer any de contractació.

 • Accident dental greu

  Reemborsem les despeses del tractament (màxim 6.000 euros) si afecta més de tres peces.

 • Línies mèdiques telefòniques 

  Línia mèdica 24 h, Línia mèdica pediàtrica, Línia mèdica de l'embaràs, Línia mèdica de la dona, Línia mèdica esportiva, Línia mèdica nutricional, Línia mèdica tropical.

 • Xat mèdic les 24 hores

  Contractant el Paquet Serviplus de serveis de salut i benestar, rebran de REGAL accés al xat mèdic, a través de l'app Quiero cuidarme Más. Els assegurats podran fer consultes il·limitades a un metge de capçalera. GRATIS! Vàlid fins a l'1 de setembre del 2022.

   

Cobertures addicionals

 • Assistència Sènior

  Atenció domiciliària per a persones convalescents que hagin d'estar immobilitzades (més de 7 dies) i descomptes en extracció d'ADN amb fins preventives i terapèutiques.

 • Assistència Júnior

  Servei de suport pedagògic a domicili o en centre hospitalari per a infants i adolescents de 6 a 16 anys que hagin de romandre immobilitzats per malaltia o accident.

 • Protecció legal familiar

  Cobertura jurídica que et protegirà en reclamació de danys i defensa legal en qüestions de l'àmbit privat i familiar fins a un màx. de 2.000 EUR de despeses. Inclou, a més, assessorament en testament vital.

 • Assistència integral mascotes

  Informació i assessorament gratuït telefònic permanent sobre gossos i gats amb accés a serveis i preus especials, incloent-hi la gestió de decessos de la teva mascota (fins a 250 euros).

Evita preocupacions i tràmits burocràtics i troba en nosaltres un suport durant tot el procés

Per què contractar una assegurança de decessos DKV?

Clients satisfets
Sense límit d'edat de contractació

La nostra assegurança de decessos es pot contractar a qualsevol edat. A més, els menors de fins a 4 anys no paguen, sempre que es contracti amb un adult.

Videoconsultes i xat amb especialistes
Compta amb un gran suport

Siguis on siguis, la nostra xarxa nacional de psicòlegs especialistes en dol contactarà amb tu para oferir-te un servei personalitzat.

Condicions i compromís
Deixa que ens ocupem de tot

Perquè tu no t'hagis de preocupar per res, amb una sola trucada un gestor s'encarregarà de tots els tràmits: gestió de la funerària, trasllats i assessoria jurídica.

Evita les llistes d'espera
Fes les gestions en línia

Som l'única asseguradora amb un servei digital per crear i modificar el testament, planificar el funeral i gestionar la fi de la vida digital en cercadors i xarxes socials.

Si ja t'has decidit a contractar DKV Protección Familiar

T'ajudem a contractar la teva assegurança de decessos en pocs passos

Clients satisfets

Introdueix les dades dels assegurats per saber el preu total, i tria com vols pagar la teva quota.

Contractació

En 5 passos, finalitzaràs la teva contractació i podràs gaudir de la teva assegurança.

Condicions i compromís

Et confirmarem si la contractació s'ha pogut finalitzar correctament. Rebràs tota la documentació per correu.

L'opinió dels nostres clients és molt important

Què pensen els nostres clients de la nostra assegurança de decessos?

Testimonis DKV Modular Fabiola
Amb una trucada tot queda resolt

El meu marit i jo vam decidir contractar una assegurança de decessos per a nosaltres després de la defunció dels meus pares. Ells tenien l'assegurança de decessos i en aquell moment no vam haver de fer-nos càrrec de cap despesa extra, i a més van ser al nostre costat per ajudar-nos i donar-nos suport en cada moment. T'oblides de tot per no haver de decidir res, una sola trucada i tot queda resolt.

Carmen Soriano
Testimonis DKV Famedic Plus Familia
Encantats d'aprofitar tots els serveis

Estava equivocat pensant que una assegurança de decessos només t'acompanya en el moment de morir. Ofereix serveis de salut i cobertures molt innovadores com el testimoni en línia, l'esborrament de dades de les xarxes socials, la planificació i l'ecofuneral, pensant també en el planeta.

Pablo Santamaría
Testimonis DKV Famedic Plus Joven
Buscava una assegurança amb repatriació al meu país

Vaig contractar l'assegurança quan vaig venir a treballar a Espanya. Tota la meva família és a Nicaragua, i sé que amb DKV podré reunir-m'hi i complir les nostres voluntats. A més, quan viatjo a visitar-los, tinc assistència sanitària el temps que hi estic de vacances.

Ana Ramirez
DKV Ecofuneral

DKV Ecofuneral

La primera pòlissa de decessos orientada a minimitzar l'impacte ambiental utilitzant una visió avantguardista, tant en el concepte de funeral com en la utilització de noves tecnologies i materials. Perquè el nostre últim acte pot ser molt significatiu, coneix la nostra assegurança de decessos ecològica.

Assegurances complementàries que et poden interessar

Si, a més, busques una assegurança de salut per a tu i la teva família

DKV Integral, la nostra assegurança de quadre mèdic
Assegurança de quadre mèdic
DKV Integral

L'assegurança de quadre mèdic més completa amb la qual tenir una cobertura total: atenció primària, especialistes mèdics, proves diagnòstiques, hospitalització, serveis dentals i accés a la telemedicina.

DKV Mundisalud
Assegurança de reemborsament
DKV Mundisalud

Una assegurança de reemborsament de despeses per tenir cura de la teva salut amb què triar lliurement el metge i centre al qual anar. Et reemborsarem entre el 80% i el 90% de les despeses totals.

DKV Dentisalud Élite
Assegurança dental
DKV Dentisalud Élite

La nostra assegurança dental més completa que inclou 59 tractaments sense cost addicional i d'altres amb fins al 40% de descompte.

Volem millorar el que ens envolta! Amb les nostres quatre causes.

Ets dels nostres?

Davant l'obesitat infantil

Accions que lluiten per baixar les xifres de sobrepès en nens i nenes.

Pel planeta

Som una companyia Zero CO2. El nostre planeta ens necessita i treballem per protegir-lo i recuperar-lo.

Per la salut de la dona

Ja no volem ser mares, sinó MalesMares, per això llancem #LaHoraDeCuidarse

Per la inclusió

Treballem des de la Fundació DKV Integralia per la integració social i laboral de totes les persones.

Ets client DKV

Truca'ns al

976 506 000

Exclusiu mutualistes

Truca'ns al

976 768 999

No ets client DKV