DKV Arteria. L'art en benefici de la salut

A DKV volem fomentar la creativitat i millorar la salut de les persones a través de l'art. Perquè un país sense cultura no és un país sa.

 

Som activistes per l'art!

go

Diverses experiències ens mostren els extensos beneficis que l'art i la creativitat poden exercir sobre el nostre benestar. Per això, DKV Seguros ha decidit unir aquests dos conceptes a través d'un programa d'accions destinades a millorar la salut de les persones mitjançant l'art.

MÉS DE 250 ARTISTES ESPANYOLS EMERGENTS
Col·lecció DKV

La col·lecció DKV ens ha servit com a element de comunicació per expressar el que a tots ens ocupa i tracta els diferents temes de manera contemporània, propositiva, lliure, creativa i, sobretot, conscienciada. 

Incorpora el pensament més jove i actual d'artistes espanyols més emergents, amb la creativitat dels quals ens ajuden a reflexionar i a plantejar problemes i fins i tot solucions.

Exposicions

DKV Seguros concep la seva col·lecció d'art com un patrimoni cultural al servei del benestar de la societat. Per fer-ho, organitza un complet programa d'exposicions itinerants, en col·laboració amb alguns dels museus i de les institucions més prestigiosos del nostre país. L' col·lecció DKV s'ha exhibit de manera itinerant al llarg de tot el país i ha estat gaudida per milers de visitants.

Veure programa d'exposicions

Una història recent (1960-2020)

Un exercici narratiu peculiar: s'atreveix amb l'ahir mateix i amb l'avui, i ho fa amb les obres dels artistes i en el mateix lloc en què es van acumulant els testimonis de la història i de la història de l'art: al museu. 

Veure'n més

Creadores de conciencia

"Creadores de Conciencia"

Una exposició fotogràfica itinerant amb motiu del XX aniversari de les accions de responsabilitat social de DKV. Aborda les temàtiques com ara el canvi climàtic, les malalties, la salut, la discapacitat o els col·lectius socialment marginats.

Veure'n més

ART I SALUT A L'HOSPITAL DE DÉNIA
cuidArt

El nostre complet projecte d'art i salut a l'hospital de Dénia.

Una iniciativa pionera a Espanya d'intervenció artística per millorar la salut dels usuaris i convertir el centre en un espai més humà.

Beques i residències artístiques
EL NOSTRE SUPORT ALS ARTISTES ESPANYOLS EMERGENTS
Beques i residències artístiques

Amb el seu programa de beques i premis, DKV Seguros fa efectiu aquest compromís i contribueix a la formació, la producció d'obra i l'accés als circuits d'exhibició i comercialització dels creadors més prometedors.

 

Activistes per l'art

L'art ha cercat des dels seus orígens reivindicar qüestions socials i polítiques. Igualment, el projecte artístic de DKV va néixer amb convicció activista, cercant lluitar per una salut millor i per humanitzar els espais hospitalaris per millorar l'experiència de les persones en l'entorn sanitari.

Boa Mistura
Intervencions en hospitals

Coneix la col·laboració amb Boa Mistura i els seus murals a l'Hospital Maternoinfantil Vall d'Hebron i a l'àrea de pediatria del Gregorio Marañón.

A lo caos

Una col·laboració on DKV cercava visibilitzar els col·lectius d'artistes amb diversitat funcional, posant-los al mateix nivell i treballant colze amb colze amb artistes reconeguts.

Me planto frente a la obesidad infantil

Grup escultòric creat per Rosalía Banet format per 9 figures de nen, 3 amb obesitat i 3 amb sobrepès, per conscienciar que 1 de cada 3 nens al nostre país pateix aquesta malaltia.

Torre DKV, un gran museu

Tot l'edifici és un gran museu en què cada planta té una zona d'exposició rotatòria del fons d'art DKV i tots els despatxos tenen algun detall d'art.

Sala/f Centre de fotografia amb causa

Ubicada a la Torre DKV, aquest espai vol ser un centre de referència de projectes fotogràfics vinculats a les causes per les quals treballa la companyia.

DKV Arteria i DKV Seguros, compartint valors

Corresponsabilitat

Fent visibles totes les exposicions del programa per al gaudi de la població.

Salut i benestar

Accions que incentiven l'expressió artística, sempre lligada a la nostra salut i a millorar la qualitat de vida de les persones.

Creativitat i talent

Beques, premis, exposicions i produccions, per a la producció d'obra i accés als circuits de creadors prometedors.